2013 Sezon Finali Yapan Diziler

Yaz aylarındaki sıcaklıkların etkileri ile beraber diziler ve dizi oyuncuları da tatil için hazırlıklara başladı. Pek çok popüler dizi sezon finali ile ekranlarda olurken bazı dizilerde final bölümü ile izleyicilerine veda etti. Sezon finali yapan diziler genelde ekranlarda popüler olan diziler oldu. Muhteşem Yüzyıl, Kuzey Güney gibi güçlü oyuncu kadrosuna sahip ve sağlam bir kurgusu olan diziler genel olarak sezon finali ile yayın dönemine ara verdi. Diknot'un televizyon kategorisindeki haberine göre dizilerin genel olarak aynı dönemde tatile girmesi dikkat çekti. Haziran ayını oyuncular için tatile çıkış dönemi olarak nitelendiren Diknot hangi dizilerin Haziran ayında sezon finali ve final yaptığını da "Final ve Sezon Finali Yapan Diziler" başlığı altında toplamış.

Bizlerde Haziran ayında değilde genel olarak 2013 senesinde sezon finali yapan dizileri sizlerle paylaşalım istedik. İşte merak edenler için 2013 yılında sezon finali yapan diziler...

Sezon_Finali


Sezon Finali Yapan Diziler

Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl, Ali Ayşe'yi Seviyor, Dila Hanım, Yalan Dünya, Merhamet, İntikam ve bir kaç yeni dizi daha sezon finali ile televizyon ekranlarında olacak. Tabi ki bu diziler sezon finali yaptığında kanalların yayın akışında oluşacak boşluklar yeni yarışmalar, günlük diziler veya eski dizilerle doldurulacak.